tisdag 23 februari 2010

äntligen!

jag beställde det här överkastet i ... november. och det har varit slut hos leverantören, men så igår fick jag mail om att det åter finns i lager. så nu är det på väg hem till oss.

det här är alltså inte en bild hemifrån mig (även om man skulle önska..). bilden är lånad från Anna O.

hurra !!! hurra!!

hurra hurra för sportbebisen som blir två år idag!!

så länge...

tills jag hittar kamerasladden. en suddig bild från telefonen på mitt "land".

lördag 20 februari 2010

en bra lördag börjar inte alltför tidigt. flickorna sov till kvart i 6. i dag skall vi till tippen. ytterst prioriterat. det bli också en presentrunda för på tisdag blir sportbebisen 2 år. hurra hurra.

söndag 14 februari 2010

efterhelgenkoma. jag minns knappt vad som hände. men det sitter uppe nya tapeter i hallen, garaget är organiserat och kylarna är fulla så jag misstänker att jag har varit involverad på något sätt. dessutom var vi på kalas här. och jag är ganska säker på att jag såg orsa spelmän samt min svåger vid något tillfälle, dock inte samtidigt.

tisdag 9 februari 2010

kanske kan man säga att tisdagen blev en repris av måndagen, mer eller mindre. så är det bra med det. det är nog bäst för världen att jag går och lägger mig.

måndag 8 februari 2010

vi säger att det är morgon. måndag morgon. man har ett hyfsat nytt (från förra veckan) jobb att gå till. det är stormöte kl: 08.30. inga problem. eller hur ? nä. men. kanske har ens bättre hälft rest i väg på konferens. och kanske har barnen inte sovit så bra på natten. alls. kanske har man själv äcklig hosta och är allmänt uppblåst och sover inte så bra. heller. kanske stiger man upp halv 6 med bara ett halvt ögonlock uppfällt. kanske går barnen i baklås vid frukosten. kanske imploderar man när man har packat in motsträviga overallbarn i bilen och kommer på att man glömt gå ut med hunden. kanske skottas det snö på dagistaket när man ääääntligen kommer fram och då får man kanske inte gå in och lämna barnen.
kanske har jordens alla tåg dött. kanske har lärdomsstadens alla bilar ynglat av sig något helt vansinnigt under natten. och kanske, bara i ytterst eventuella fall, när man kommer hem på eftermiddagen och under tidspress ska rigga storebarnet för gympa, ja då har den gillrade råttfällan slagit igen. med en liten, liten skogsmus i. eller snarare det som en gång ... ja ni förstår..
kanske är det så eller så är det helt bombsäkert en konspiration.

fredag 5 februari 2010

efter en fredagskväll framför tvn har herr t klargjort att let´s dance egentligen inte är något annat än en samhällelig förlängning av mina lacktights.
jag säger swing it. gudrun. swing it.

tisdag 2 februari 2010

vi har relikt vatten i vår brunn. det luktar svavel och är gammalt som gatan. tyvärr smakar det svavel också. men det är som sagt relikt. kanske dricker vi till och med upp det sista av istiden.
två jobbdagar avklarade. det blir fint det där. jag kommer att trivas.