fredag 30 mars 2012

igår stod det mellan magsjuka och mjölkstockning, så någongång under natten tog mjölkstockningen överhanden och nu ligger både i och jag helt utslagna. vi som hade storslagna planer för dagen och kvällen idag men frågan är om det ens blir något fredagsvin nu. bah!

torsdag 29 mars 2012

odds.
på två dagar har nya bilen fått punka, luckan har gått i baklås och stolsvärmen på förarsätet har lagt av. är det nu det händer? kommer hela tillvaron att krackelera? jag väntar med spänning. och en kopp kaffe.

måndag 19 mars 2012

Snöstorm!!! lägg av!!!

fredag 16 mars 2012

struktur på denna kalenderlösa tillvaro är ett måste för att jag inte ska bli helt suddig i kanterna. idag ser agendan ut så här:
- såsa i sängen med bebis, tidning och kaffe.
- promenad till grannbyn och tillbaka.
- tvätta
- dammsuga
- hämta storebarnen
- preppa lammstek
- färdigställa stek samt linssallad.
- klura ut en sås.
- eller blir det kanske örtmajonnäs....

allt varvat med amning, blöjbyte och div. fikapauser

onsdag 14 mars 2012

En gammal kär vän hade lagt upp detta på Facebook och jag skickar vidare.
♥ Kristina Lugn:
"Jag har inte varit mig själv på länge. Det är ett problem som jag är fast besluten att inte göra någonting åt. Jag tycker att det är fegt att ha som sitt livsprojekt att ”våga vara sig själv”. Finns det verkligen ingen annan som du hellre skulle vilja vara och borde anstränga dig att bli?"
Befriande eller hur ?

fredag 9 mars 2012

första kvällen ensam med tre barn har börjat bra. lilla i sover ( big surprise!) storebarnen leker snällt på övervåningen, jag luftar valpolicellan och maten står i ugnen. från övervåningen hörs emellanåt spridda sångstrofer.
märkligt ändå, jag som var så säker på att e skulle heja på danny.
då var smekmånaden slut. storebarnen går sin sista fulla dag på fritids och dagis i dag. från och med nästa vecka är det hämtning klockan 13.00 som gäller och därefter roddning av tre kids hela eftermiddagen. jag måste ordna någon slags aktivitetsschema, måndagar är redan kirrat med öppna förskolan och gympa, då är dessutom e hemma hela dagen. sedan tänker jag mig utflykt en eller två dagar i veckan. en dag för slappa hemma och kompislek på resten, sounds like a weekend to me. gäller bara att få det att flyta också.
lilla i sköter sig fortfarande efter en månad helt exemplariskt. hon äter sista målet vid 22 och sedan vid ca. 03 och igen vid 7. det gör ju onekligen tillvaron enklare. återstår att se hur länge det håller i sig.

torsdag 1 mars 2012

att föräldraledig med nummer tre innebar kaffe på sängen, varje dag, var tidigare för mig ett okänt faktum. men eftersom herr t lämnar storebarnen så kan lilla i och jag såsa i sängen fram till långt in på förmiddagen. idag har vi inga planer förrän vid halv 3 då e ska till BVC på 4års kontroll.