fredag 26 juni 2009

det finns en sak

som kan få en vanligtvis dysfunktionell rationell tvåbarnsmor att plocka upp gnällig och halvsovande ett-och-ett-halvt-åring ur sängen, stoppa ner henne i vagnen och ta en tillika gnällig tre-och-ett-halvt-åring i handen och knata uppför backen till ica. klockan kvart över sju på kvällen. jodå. en sak finns det. den isande insikten av att morgonkaffet kan stå på spel. men det gick bra. vi har kaffefilter nu. och barnen sover. amen.

3 kommentarer:

cathrine sa...

en annen sak er om man i all sin hypereffektivitet har glemt å kjøpe bleier og parkerer 7- og 4åring foran Simpson med et strengt blikk og løper til Icamed 1 åring i vogn. Lykken er å oppdage at storebror har laget kveldsmat til lillesøster i løpet av de 10 minutter man var borte.

Anonym sa...

Gud, vilken tur att jag inte driker kaffe.
Men däremot har jag fått dragit väg med alla ungarna då jag upptäcker att det inte finns mjölk till frukost. Men mina börjar bli stora så de har bara tyckt det har varit skoj med en kvälls cykeltur.
Hoppas kaffet smakade bra på morgonen:)

tingeling sa...

cathrine: sann lycka:). hur klarade han det?
aurora:tack du kaffet var underbart, bara vetskapen om att det skulle bli kaffe på morgonen fick mig att sova riktigt bra:)