torsdag 22 oktober 2009

btw

mäklaren från hemlandet ringde idag och sa att snickerserna var klara med att ta bort väggen mellan två sovrum på övervåningen. och det blev faktiskt jättebra. tyvärr var det inte den väggen vi ville att de skulle ta ner. tyvärr. och kanske kunde vi tänka oss att det kunde gå bra i alla fall? kanske?
kanske inte, tänker jag, kanske inte.

6 kommentarer:

Akan-Kakan sa...

"det kunde gå bra i alla fall" Hahaha! Vilket skämt! Det är ju så klantigt att jag vet inte vad!

Mina sa...

Hjälp. Hoppas de bygger fort som fasen, river rätt vägg fort som fasen och står för fiolerna utan att bråka. Hoppas det löser sig och ni hålls skadelösa mao.

Miss Upsey Daisy sa...

Man skulle kunna tro att det är vägg som vägg liksom ... men det är det ju INTE.

anna sa...

VA!?! NÄÄ!!! hur är det möjligt!?

tingeling sa...

akakn-kakan: mmm jag började fundera när vi gick igenom hur utbyggnaden skulle vara och han snickersen menade att vaddå ritning ?? vi bygger väl först så ritar arkitekten efteråt precis som vi har byggt för då blir det ju inte fel.
loly: jodå, de gör det säger de. men de vill helst inte. för de har inte "tid". jag tänker mig att här finns det utrymme att förhandla lite kanske....
miss ud: nej men precis. de hade 2 väggar att välja på och tyckte det passade bäst att ta bort den ena. vi tycker fortfarande att det passar bäst att ta bort den med stort kryss på. men vi är ju inte proffs eller så ...
fru a: se där, man ska göra´t själv. btw om ni inte är hemma på fredag så kanske vi hänger en liten påse på dörren.

anna sa...

men du, när och hur passerar ni på fredag? vi har också nåt att överlämna... vi kan väl höras per mejl eller telefon!